Snekker

VANAYA AS er en bedrift basert i Bergen og Sogndal, og kjent for å være en trygg og solid leverandør av håndverkertjenester til privatpersoner og bedrifter. Selskapet tar på seg alle typer oppdrag, herunder eneboliger/ leiligheter, oppdrag for borettslag og sameier, næringsbygg og offentlige bygg. Vi utfører oppdrag innen alle typer entrepriser.

telefon 48 34 86 37

Dyktige håndverkere

Ved bruk av dyktige håndverkere, kombinert med stort personlig engasjement og tilstedeværelse på ethvert prosjekt, sikrer vi et håndverksmessig godt utført arbeid med solid etter-dokumentasjon.

Kvalitet

Kvalitet og seriøsitet er meget viktig for oss – for oss er kompetansebygging en kontinuerlig prosess. Dette er grunnen til at vi årlig deltar på ulike kurs og kompetansehevende tiltak på flere nivåer i selskapet. Vår tørst etter kunnskap skal komme våre kunder til gode.

For oss handler det om å levere til rett tid og til avtalt pris. Forventninger er til for å overgås.

Rehabilitering

Vi utfører komplette rehabiliteringer i henhold til gjeldende forskrifter og godkjennelser. Alle våre håndverkere er fast ansatt. I VANAYA er tankegangen, at legge vekt på arbeidsprosess og arbeidsdokumentasjon i nær dialog med kunden.

Snekkerarbeid

Med bred fagkompetanse dekker vi hele spekteret; fra mindre snekkerarbeider og finsnekkeri til komplette rehabiliteringer i henhold til gjeldende forskrifter og godkjennelser. Alle våre håndverkere er fast ansatt. I VANAYA er tankegangen, at legge vekt på arbeidsprosess og arbeidsdokumentasjon i nær dialog med kunden.